Menu

Uw feest

Hof van Boeres is een multifunctionele zaal geschikt voor het organiseren van alle mogelijke feesten, huwelijksfeesten, privéfeesten alsook bedrijfsfeesten 'en petit comité' waar je beperkte gastengroep in past. De zaal is de perfecte locatie voor ontbijten, lunches, brunches en walking dinners. Daarnaast worden er ook maandelijkse muziekavonden gepland.

Bij Hof van Boeres kan u rekenen op professionele organisatie, planning en begeleiding. Onze vlotte en vriendelijke bediening en exclusieve catering laat niemand ongeroerd. Uw feest wordt tot in de puntjes verzorgd. (Eigen catering niet mogelijk).


Accommodatie

De zaal biedt staanplaatsen voor 90 personen of zitplaatsen voor 60 personen. Daarnaast beschikken we nog over een mezzanine tot 30 personen.

De feestzaal is uitgerust met alle nodige media voorzieningen: wifi, professionele geluidsinstallatie, microfoon en projectiescherm.

Ook buiten kan u genieten van ons mooi buitenterras, een ruime binnenkoer met tuin en onze 'Groene Long' achter de zaal bereikbaar op wandelafstand via ‘Boeressteeg’ met wandelzone en uitgelezen plaats voor fotoreportages.

Meer over onze feestzaal

Contacteer ons voor het bespreken van uw feest

info@hofvanboeres.be