Menu

Polyvalente zaal in Londerzeel

Een authentieke zaal met hedendaagse elementen

Hof van Boeres dateert van 1859 en was tot 1996 onderdeel van een actief landbouwbedrijf. Aline en Willem hadden 7 kinderen, waarvan Louis samen met zijn echtgenote Maria het melkveebedrijf uitbouwde tot 80 melkkoeien. Bij een Vlaams-Brabantse boerderij hoort een schuur. De schuur was een opslagplaats van hooi, stro en aardappelen.

In de Brusselsestraat vinden we Hof van Boeres, waar Christine De Smedt, actief onderneemster en telg van een oud boerengeslacht, zich samen met haar echtgenoot Werner De Vis, zich afvroegen welke bestemming een dergelijk, prachtig gebouw kan krijgen als de oorspronkelijke activiteiten zijn stopgezet?

Hof van Boeres herleeft niet langer als voorraadschuur…maar getransformeerd in een multifunctionele cultuur- en ontmoetingsruimte. De architect behield de structuur, maar zocht en vond met de hulp van vakmannen creatieve oplossingen om de beschikbare ruimte heel efficiënt te benutten.

Achteraan is een wand aangebracht met daarop foto’s van de bezielers van de boerderij. Op die manier houdt Hof van Boeres het verleden in ere, terwijl de infrastructuur is aangepast aan de gebruikers en de wensen van nu. Het originele houten gebinte en de authentieke bakstenen vormen samen een ongewoon en inspirerend decor voor al uw events.

Uw feest bij Hof van Boeres

Contacteer ons voor het bekijken van onze feestzaal

Wij maken graag tijd voor een inleidend gesprek en rondleiding.
 

Contacteer ons