Menu

Pop-up winterbbq

Een stukje wild, gepofte aardappel, frietjes van vergeten groenten, een lekker glas wijn en een leuke sfeer! Barbecueën tijdens de winter is 'hot'.

Je kent ze wel, die zwoele zomeravonden. Aangename temperaturen, Een apero, vlees op de barbecue,...We hebben er dit jaar best wat gehad. De klassieke zomerbarbecue is tot een verankerde traditie uitgegroeid. Maar waarom enkel barbecueën in de zomer als het eigelijk het hele jaar door kan? Met die sluimerende gedachte in het achterhoofd organiseert Hof van Boeres i.s.m Stijn van Lier een winterbarbecue avond op vrijdag 6 november 2020, vrijdag 27 november 2020, vrijdag 18 december 2020, vrijdag 15 januari 2021. Wij verwelkomen jullie graag tussen 18u30 en 19u30.

De winterbarbecue wordt verzorgd door cateraar Stijn Van Lier. De chef, oud-leerling Hotelschool 'Ter Duinen' Koksijde, staat voor een moderne keuken op een stevige Franse klassieke basis met hier en daar een 'werelds' accent. De kwaliteit, de versheid en de herkenbaarheid van de ingrediënten zijn altijd het vertrekpunt van een eerlijke en complex loze keuken.

Wij serveren u:

Een voorgerecht: Huisgerookte Schotse zalm met venkel op de barbecue, botersaus met yuzu.

Hoofdgerecht van de barbecue:

Wild zwijn gebraad, Hertenrugstuk met fleur de sel, een fijn stukje onglet beef, gelakte ribbekes; Geglaceerde worteltjes met tijm, frietjes van vergeten groeten, portobello gevuld met spinazie en geitenkaas; Aardappelgratin met zoete aardappel, gepofte aardappel met bloemenboter.

Een dessert van de barbecue: Ananas, mosterdsabayon en honingijs.

​PRIJS: € 55/persoon. Dranken volgens verbruik.


Reserveer uw plaatsen

Reserveer uw plaatsen via onderstaand formulier. U ontvangt nadien een bevestiging met overschrijvingsnummer. De inschrijving is pas definitief na ontvangst van betaling. Opgelet: de plaatsen zijn beperkt!

Voornaam (*) Naam (*) E-mail (*) Telefoon (*) Aantal plaatsen (*)