Menu

Paaslunch

Aperitief met hapje

Soep

Consommé van langoustines met zeekraal

Voorgerecht

Brandade van wijting met asperge en lenteuitjes

Warm hoofdgerechtenbuffet

Lamstajine met lentegroentjes

Varkenshaasje op grootmoeders wijze

Saltimbocca alla Romana

Vispannetje met asperges

Aardappelgratin/kroketjes/primeurgroentjes/boontjes met spekrolletjes

Dessertenbuffet

Koffie en thee

 

De brunches worden verzorgd door cateraar Stijn Van Lier. De chef, oud-leerling Hotelschool 'Ter Duinen' Koksijde, staat voor een moderne keuken op een stevige Franse klassieke basis met hier en daar een 'werelds' accent. De kwaliteit, de versheid en de herkenbaarheid van de ingrediënten zijn altijd het vertrekpunt van een eerlijke en complex loze keuken.

 ALL-IN PRIJS € 60 t/m de koffie, kinderen van 4 t/m 11 jaar € 25

 

 


Reserveer uw plaatsen

Reserveer uw plaatsen via onderstaand formulier. U ontvangt nadien een bevestiging met overschrijvingsnummer. De inschrijving is pas definitief na ontvangst van betaling. Opgelet: de plaatsen zijn beperkt!

Voornaam (*) Naam (*) E-mail (*) Telefoon (*) Aantal plaatsen (*)