Menu

Heartland Drive

"Heartland Drive" neemt je mee op een muzikale trip met hits en ruwe diamanten van de jaren 60’s tot 2019 allemaal gespeeld in de stijl van Amerikaanse iconen als o.a. Bruce Springsteen, Eagles, John Hiatt, Jason Isbell, Tom Petty, Hall & Oats...en sinds dit jaar ook eigen werk!

Maandag 3 februari 2020 start op één het nieuwe seizoen van Down The Road. Nieuwe cast, nieuwe bestemming, nieuwe avonturen én vooral ook een nieuwe sound. De makers van het programma vroegen muzikant en producer Steven Vergauwen om een nieuwe song te schrijven die 100% past bij het programma. En dat is nog gelukt ook: 100% avontuur, 100% feelgood.

Steven brengt het nummer ‘Great Wide Open’ uit met Heartland Drive. Heartland Drive is een band bestaande uit sessiemuzikanten van de bovenste plank waaronder Eric Bosteels, Pedro Gordts , Carlo Van Belleghem. Allemaal hebben ze een voorliefde voor americana en indie-rock. Na vele jaren te spelen bij artiesten zoals Hooverphonic, Geike, Gorki, Shtevil, Zornik, Laura Tesoro, Phil Bee’s Freedom en vele anderen zijn ze klaar om zich volledig te geven in dit passieproject.

Let’s hit the road!

Deuren: 19u15